Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Neem contact op met de vestiging.

Natte afbouw

Natte afbouw zijn stukadoorsmaterialen als gips, mortels, kalk, sierpleisters, voorstrijk, profielen en meer. Binnen BMN beseffen wij als geen ander dat dit een specialistische markt is, waar specifieke kennis voor nodig is. Daarom heeft BMN Stucgoed in het leven geroepen. Stucgoed biedt een totaalpakket voor de stukadoor.

Heb je een uitdagende klus waarbij je technische advies nodig hebt? Of heeft jouw klant de wens voor natuurlijke materialen? Neem dan contact op met een van de Stucgoed vestigingen. Wij denken graag met je mee!


Assortiment natte afbouw


Bekende merken in ons assortiment


Stucgoed eigen merk

Een vakman heeft het graag goed op orde. Dus kies je voor producten die het je makkelijk maken om een topprestatie te leveren. Dat is Stucgoed. Een compleet kwaliteitsassortiment voor de professionele stukadoor. Dus al jaren de eerste keuze voor stukadoors die gaan voor het beste rendement. Stucgoed is namelijk aantrekkelijk geprijsd, en gegarandeerd van een constante hoge kwaliteit. Daar houd je tevreden klanten aan over! Stucgoed is een eigen merk van BMN en exclusief verkrijgbaar bij vestigingen van BMN Bouwmaterialen.


Contact

Meer informatie? Voor vragen over prijzen, offertes of productadvies, neem contact op met één van de vestigingen.