Bekijk onze afbouwmaterialen op bmnwijcks.nl

BMN Wijcks behoort met 19 vestigingen in Nederland tot de marktleider in afbouwmaterialen. Alle 19 vestigingen van BMN Wijcks zijn specialist in de natte afbouwmaterialen en tegellijmen. De vestigingen in Arnhem, Den Bosch, Ede, Haarlem, Kampen, Nijmegen en Volendam zijn ook specialist in de droge afbouwmaterialen en massieve binnenwanden.

De beste service, de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Het zijn onze vier beloftes waarmee wij klanten garanderen altijd te beschikken over de juiste materialen, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, op de afgesproken tijd.

Assortiment BMN Wijcks

Naast een breed assortiment bouwmaterialen op bmn.nl bieden we op bmnwijcks.nl een ruim assortiment specialistische afbouwmaterialen aan:

Beal Mortex

Stucco brander

Sierpleisters / spuitpleisters

Stucgereedschap

Ga naar bmnwijcks.nl  

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.