Wapening

Bij je projecten is het de bedoeling om een nieuwe vloer te storten. Het meest praktisch is een betonnen vloer met bouwstaal. Bouwstaal toepassen in beton wordt ook wel het wapenen van beton genoemd. Zonder fatsoenlijke wapening zal de vloer binnen afzienbare tijd scheuren of zelfs breken, omdat beton geen trekkrachten kan opnemen. In een groot deel van de gevallen zullen staven, kabels of netten als wapening worden toegepast.

Binnen ons assortiment wapening verkopen we verschillende soorten bouwstaal. Zo vind je bij ons staven betonijzer, bouwstaalmatten, wapeningskorven, zwaluwstaartplaten en cementdekvloerengaas. Maar ook de juiste afstandhouders en ander stelwerk zijn hier te vinden.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.