BMN Showroom

Showroom afspraak maken tegels, keukens en sanitair

Onze vestigingen zijn omringd door bouwmaterialen. Van hout en plaat tot tegels, van ruwbouw tot ijzerwaren en gereedschappen. In onze showrooms kun je alle materialen bekijken. Wij begrijpen namelijk dat sommige producten moeilijk te bestellen zijn vanaf een plaatje. Naast het online bestelgemak op bmn.nl, staan onze persoonlijke adviseurs voor je klaar in onze showrooms. Zij begeleiden en adviseren je bij het uitzoeken van de juiste materialen die aansluiten op jouw wensen en budget. Een aantal BMN vestigingen zijn uitgerust met een showroom. Lees meer over onze keukenshowroom, sanitairshowroom of tegelshowroom.

Afspraak maken?

Bij onze showrooms kun je altijd binnen lopen, maar we raden aan om vooraf een afspraak te maken. Met een afspraak ben je er namelijk zeker van dat één van onze collega’s je direct van dienst kan zijn. Maak telefonisch een afspraak bij de gewenste showroom of vraag hier een afspraak aan.

 

Afspraak aanvragen

 

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.