Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Neem contact op met de vestiging.
BMN ShowroomBMN Showroom

Welkom in onze professionele showrooms

Exclusief toegang via je bouwprofessional…En voor buitenshuis

Natuurlijk denken we ook mee over de buitenkant van je huis. In onze showroom wacht een grote collectie dakpannen in vele kleuren en vormen. Daarnaast verrassen we je ongetwijfeld met de grote keuze in gevelstenen. Daarbij horen ook raamdorpels, en misschien wil je wel eens kunststof en zinken regenpijpen met elkaar vergelijken.

Maak snel een afspraak

Bij grotere bouwprojecten kan het zijn dat je aannemer of woningcorporatie een of meerdere pakketten heeft samengesteld waaruit je kunt kiezen. We helpen je dan met praktisch advies, en vertellen je ook of er tegen meerprijs nog andere mogelijkheden zijn. Kortom, reden genoeg om snel eens te komen kijken. Maar dat kan alleen op uitnodiging van een speciale kopersavond of op afspraak. Bel de BMN-vestiging om te informeren naar de ruimte in de agenda, en we zorgen dat je persoonlijke adviseur klaar staat!

Spannend, van alles uitzoeken voor je nieuwe woning, aanbouw, verbouwing of renovatie. Je aannemer, klusbedrijf, tegelzetter of andere bouwprofessional heeft je niet voor niets onze naam gegeven. Bij BMN vind je namelijk een professioneel assortiment om je huis of appartement nóg mooier en echt ‘van jou’ te maken. Het grote voordeel: we werken rechtstreeks samen met je bouwer, dus die levert alles in één keer kant-en-klaar op!

Voor binnenshuis…

Zo laten we je graag onze collectie tegels van hoogwaardige kwaliteit zien. Met heel veel keuze in vormen en formaten. Maar ook in uitstraling. Denk behalve aan keramisch of marmer ook aan trendy betonlook, houtlook of metaallook. Ideaal voor de wanden en vloer van de sanitaire ruimten, zoals badkamer en toilet. Maar denk ook eens aan de woonkamer, hal, en (bij)keuken. Daarnaast kun je bij diverse vestigingen ook terecht voor sanitair, deuren, keukens, dakramen en nog veel meer.


Onze vestigingen zijn omringd door bouwmaterialen. Van hout en plaat tot tegels, van ruwbouw tot ijzerwaren en gereedschappen. Onze persoonlijke adviseurs voor je klaar in onze showrooms, zij begeleiden en adviseren je bij het uitzoeken van de juiste materialen die aansluiten op jouw wensen en budget.

BMN | Home concept

Enkele showrooms zijn vormgegeven en ingericht volgens het BMN Home concept. BMN Home is hét startpunt voor inspiratie en vakkundig advies, met verschillende woonstijlen zoals basic, urban, landelijk & modern. Voor elk budget de juiste keuze. In onze showrooms vinden onze klanten trendy stijlkamers en een enorm aanbod van eigentijdse producten. 

Afspraak maken

Onze showrooms werken op afspraak. Wil je klanten doorsturen naar de showroom? Neem contact op met een van onze vestigingen om een afspraak in te plannen. 

Wij raden u aan om de dichtstbijzijnde BMN vestiging te selecteren met de gewenste showroom