Sanitairshowroom

Een nieuw huis of toe aan verbouwen? Voor slechts tienduizend euro exclusief btw tovert Procasa jouw keuken, toilet en badkamer om tot prachtige, sfeervolle ruimtes. Eigentijds, functioneel en met diverse extra luxe die ongekend is voor deze prijsklasse. Met de Procasa Basics collectie richt je jouw woning tijdloos in en met accessoires pas je de ruimtes steeds weer aan naar jouw eigen wensen. Klik voor alle mogelijkheden snel op http://www.procasa.nl/

De badkamer die volledig aan al jouw wensen voldoet, bestaat. Van modern to klassiek, wij hebben voor elk budget jouw droombadkamer. 

Wij beseffen dat wij beter moeten zijn dan een ander om jouw badkamerleverancier te mogen worden. Beter in ontwerp, beter in prijs en beter in service. Een team van vakmensen is doordrongen van deze filosofie. Onze badkameradviseurs staan voor je klaar om jouw badkamerwensen vorm te geven. Hierbij geldt kwaliteit als hoogste doel zowel in ontwerp, product en als organisatie. Ervaren professionals die voor je de ideale badkamer creëren met gevoel voor kleur en een flinke dosis creativiteit. Adviseurs die hun vak door en door verstaan om jouw ideaalbeeld uiteindelijk bij jouw thuis te realiseren. Natuurlijk ook een serviceafdeling die adequaat reageert mocht er iets mis zijn. Kortom, badkamers is mensenwerk. Ons werk.

BMN Badkamers biedt moderne kwaliteitsbadkamers aan van gerenommeerde merken voor een uiterst breed publiek. Je kunt er van op aan dat je als klant van BMN Sanitair onafhankelijk van jouw voorkeuren en budget, waar voor jouw geld krijgt. Als je in onze mooie en gezellige showroom rondloopt, kom je een keur van soorten, kleuren, stijlen en merken badkamers, douchewanden, kranen en accessories tegen. BMN Sanitair biedt haar klanten een ruime keuze kwaliteitsmerken aan die allemaal passen in de filosofie en voldoen aan de door BMN Sanitair gestelde normen.   

Een BMN badkamer dus! 

Bezoek onze sanitairshowroom en zie en proef wat een echte BMN badkamer is, onze adviseurs kunnen je daar alles over vertellen.

De badkamer is tegenwoordig veel meer dan een plek om even snel te douchen. Het is een centrale plek in huis waar je meerdere keren per dag bent en heerlijk wilt ontspannen. Logisch dus dat jouw badkamer moet passen bij jouw leefstijl. En dat je hoge eisen stelt aan zaken als uitstraling, comfort en kwaliteit begrijpen wij als geen ander. Met jouw keuze voor een BMN badkamer zit je in alle opzichten goed. Want BMN is een betrouwbaar en toonaangevend bedrijf. Waar we met respect voor de klant, het idee en het ontwerp alle aandacht geven om tot het meest optimale resultaat te komen. Dit bewijzen we met de hoogwaardige materialen die onze streng geselecteerde leveranciers zoals Sphinx, Villeroy & Boch, Grohe en een groot aantal speciaal door BMN Sanitair geselecteerde kwaliteitsleveranciers.

Zorg uit handen !

Van de eerste schets tot en met het definitieve ontwerp neemt BMN je alle zorg uit handen. Je bent dan ook verzekerd van een perfect eindresultaat van jouw BMN badkamer! Onze adviseurs hebben reeds vele ontwerpen gemaakt en ontelbare wensen ingevuld. Op basis van jouw wensen zullen wij in een persoonlijk gesprek met je een afweging maken van techniek, aanbod binnen een merk, de ergonomie van jouw badkamer en de te gebruiken materialen. Vaak komen hier verrassende ontwerpen uit. Deze gesprekken zijn het leukste onderdeel van het proces om tot een badkamerontwerp te komen. Natuurlijk staan wij volledig open voor jouw inbreng. Samen willen wij tot het realiseren van jouw droombadkamer komen.

Afspraak maken?

Bij onze showrooms kun je altijd binnen lopen, maar we raden je aan om vooraf een afspraak te maken. Met een afspraak ben je er zeker van dat één van onze collega’s je van dienst kan zijn. Maak meteen een afspraak bij de gewenste showroom.

 

Afspraak aanvragen

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.