Showroom afspraak aanvragen

Om er zeker van te zijn dat u direct geholpen kunt worden raden wij u aan om een afspraak in te plannen. Dit kunt u telefonisch doen bij de betreffende showroom of gebruik onderstaande aanvraag planner. Wij dienen uw aanvraag altijd vooraf te bevestigen. Zonder bevestiging kunnen wij niet garanderen dat één van onze medewerkers u direct te woord kan staan. Wij raden u aan om voor het aanvragen van een afspraak onze openingstijden te raadplegen.

Uw gegevens

Kies de showroom

    Wij raden u aan om vooraf onze openingstijden te raadplegen. Sommige showrooms zijn beperkt geopend.

Uw voorkeur voor datum en tijd

  • Bij voorkeur dienen wij deze aanvraag minimaal 24 uur van te voren te ontvangen. Wij dienen uw aanvraag altijd te bevestigen. Wij raden u aan om vooraf onze openingstijden te raadplegen. Sommige showrooms zijn beperkt geopend.

    Bij voorkeur dienen wij deze aanvraag minimaal 24 uur van te voren te ontvangen. Wij dienen uw aanvraag altijd te bevestigen. Wij raden u aan om vooraf onze openingstijden te raadplegen. Sommige showrooms zijn beperkt geopend.

* Noodzakelijke velden

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.