Tegelshowroom

Een nieuw huis of verbouwen? Voor slechts tienduizend euro exclusief btw tovert Procasa jouw keuken, toilet en badkamer om tot prachtige, sfeervolle ruimtes. Eigentijds, functioneel en met diverse extra luxe die ongekend is voor deze prijsklasse. Met de Procasa Basics collectie richt je jouw woning tijdloos in en met accessoires past je de ruimtes steeds weer aan naar jouw eigen wensen. Klik voor alle mogelijkheden snel op http://www.procasa.nl/.  

Ons assortiment tegels en toebehoren

Ons assortiment omvat onder meer: keramische wand- en vloertegels, tegellijmen, tegelprofielen, chemische bouwstoffen, stukadoorsmaterialen en -machines, hardsteen en composietstenen dorpels, vensterbanken en muurafdekkers, schoorsteenkanalen, pvc-rioleringen, afwateringssystemen en cement.

Nieuw in de showroom van BMN Nieuwegein, een uitgekiende collectie Procasa wand- en vloertegels. Procasa is een nieuw merk in de markt en staat voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wat Procasa zo uniek maakt is een actuele collectie passend bij de gangbare sanitair kleuren. De speciaal door ons geselecteerde collectie bestaat uit verschillende stijlen - modern- en nature. De hele collectie is ook nog eens lang naleverbaar. De overzichtelijke selectie is in onze vernieuwde showroom te bewonderen. Dat de tegel ook nog eens extra scherp is geprijsd maakt onze Procasa collectie nog interessanter.

De tegels die volledig aan al jouw wensen voldoen bestaan. Van modern tot klassiek en van nostalgisch tot Italiaans design, wij hebben voor elk budget uw droomtegels.

Wij beseffen dat wij beter moeten zijn dan een ander om jouw tegelleverancier te mogen worden. Beter in advies, beter in prijs en beter in service. Een team van vakmensen is doordrongen van deze filosofie. Onze tegeladviseurs staan voor je klaar om jouw tegelwensen vorm te geven. Hierbij geldt kwaliteit als hoogste doel zowel in advies, product en als organisatie. Ervaren professionals die voor u de ideale tegelcombinatie creëren met gevoel voor kleur en een flinke dosis creativiteit. 

Adviseurs die hun vak door en door verstaan om jouw ideaalbeeld uiteindelijk bij je thuis te realiseren. Natuurlijk ook een serviceafdeling die adequaat reageert mocht er iets mis zijn. Kortom, tegels is mensenwerk. Ons werk.

BMN Tegels biedt moderne kwaliteitstegels aan van gerenommeerde merken voor een uiterst breed publiek. Je kunt er van op aan dat je als klant van BMN Tegels onafhankelijk van jouw voorkeuren en budget, waar voor je geld krijgt. Als je in onze mooie en gezellige showroom rondloopt, kom je een keur van soorten, kleuren, stijlen en merken wandtegels, vloertegels, natuursteen en accessoires tegen. BMN Tegels biedt haar klanten een ruime keuze kwaliteitsmerken aan die allemaal passen in de filosofie en voldoen aan de door BMN Tegels gestelde normen. 

Ons assortiment is samengesteld uit A-merken van fabrieken uit Nederland, Italië, Spanje, Portugal en Duitsland. Verder hebben we een pakket keramische wand- en vloertegels in het assortiment dat speciaal is geproduceerd voor projecten in de woningbouw. Deze absoluut hoogwaardige kwaliteit tegels bieden wij aan tegen zeer interessante prijzen. Wij bieden een collectie keramische wand- en vloertegels die varieert van de meest simpele projecttegel tot de laatste trends gepresenteerd door designers op de laatste vooraanstaande designbeurzen (Gent - Milaan - Parijs). 
Doordat we over een enorme hoeveelheid kennis binnen onze onderneming beschikken, zijn we in staat om allerlei verschillende doelgroepen optimaal te bedienen. Hierbij valt te denken aan particulieren, architecten, projectontwikkelaars, onderaannemers, zzp'ers en retailers. Voor iedere doelgroep een advies en service op maat.

Afspraak maken?

Bij onze showrooms kun je altijd binnen lopen, maar we raden je aan om vooraf een afspraak te maken. Met een afspraak ben je er zeker van dat één van onze collega’s je van dienst kan zijn. Maak meteen een afspraak bij de gewenste showroom.

 

Afspraak aanvragen

 

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.