Snelbouwmaterialen wordt BMN

BMN Bouwmaterialen is dé nieuwe naam voor alle vestigingen van de CRH bouwmaterialengroep. Deze naamswijziging heeft ook impact op het transport dat bekend stond onder de naam ‘Snelbouwmaterialen’ en ‘Bouwmaterialen snel bezorgd’. De vrachtwagens gaan verder onder de naam BMN Bouwmaterialen en rijden rond met de nieuwe huisstijl. 

Snelbouwmaterialen wordt BMN

Dagelijks rijden er ruim honderd BMN vrachtwagens in Nederland. Alle wagens bereiken dankzij een hydraulische laad- en loskraan, kooi-aap of lange kraan praktische elke bouwlocatie, zelfs in binnensteden waar de bouwplaats moeilijk te bereiken is. Voor logistieke uitdagingen zoeken wij oplossingen; denk hierbij aan containerverhuur, inzet van sjouwploegen, speciaal kraanwerk, leveringen op hoogte of het retournemen van afval.

Meer informatie over BMN   of   Bekijk onze vestigingen

Onze BMN vrachtwachtwagens

BMN Vrachtwagen 1BMN Vrachtwagen 2

BMN Vrachtwagen 3BMN Vrachtwagen 4

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.