Spaarwijzer

Bij BMN Bouwmaterialen spaar je voor mooie cadeaus door middel van het Spaarwijzer spaarprogramma. Laat bij elke afhaalorder je Spaarwijzer spaarkaart scannen en ontvang automatisch je spaarpunten op je pas. Bij elke tien euro afhaalomzet boeken wij één spaarwijzerpunt op je spaarkaart. Wekelijks worden de spaarpunten op je Spaarwijzer rekening bijgeboekt, welke je via www.spaarwijzer.com kunt bekijken.

Heb je nog geen spaarpas? Vraag deze dan snel aan via onderstaande link. De spaarpas wordt naar je huis gestuurd, samen met de inloggegevens voor de website. Op de website bekijk je het aantal opgebouwde punten en kun je tegen inlevering van je spaarpunten de mooiste cadeaus bestellen.

Na aanmelden ontvang je van ons:Spaarwijzer pas

Je klantenpas 
Inloggegevens voor de spaarwijzer website
E-mailbericht met puntenbijschrijving
Nieuwsbrief met voordeelaanbiedingen

 

Meer informatie Vraag je spaarpas aan  

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.