BMN | BouwBewust: duurzaam winstgevend (ver)bouwen

BMN Bouwmaterialen biedt haar klanten een helpende hand als het gaat om duurzaam winstgevend (ver)bouwen. Met het duurzaamheidsprogramma BMN | BouwBewust bieden wij duurzame materialen, diverse logistieke mogelijkheden, afvalretour en een online rekentool. Dagelijks leveren wij producten en diensten aan bouwprofessionals in de ruwbouw, afbouw en renovatie. Onze activiteiten zijn afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het Just-in-Time leveren van de producten.

BMN Bouwbewust

Renoveren

Bouwbewust Renoveren

Met de handige online rekentool bereken je voor verschillende woningtypes wat de slimste isolatiemaatregelen zijn om een woning te renoveren naar een beter energielabel.

Meer over renoveren  

Materialen

Bouwbewust Materialen

Een assortiment met duurzame bouwmaterialen. In dit assortiment zitten producten met een DUBOkeur, Cradle-to-Cradle, FSC, PEFC en CARB keurmerk.

Meer over materialen  

Logistiek

Bouwbewust Logistiek

Via HUBs reduceren we transportbewegingen van en naar de bouw en leveren alle materialen in een keer Just in Time aan. Sjouwploegen, containers en leveren op hoogte ontlasten de omgeving.

Meer over logistiek   

Afvalretour

BouwBewust Afvalretour

In de unieke BouwBewust Box leveren we bouwmaterialen en nemen daarin direct afval gescheiden retour. Dit scheelt transportkilometers en CO² en verlaagt de kosten.

Meer over afvalretour  

Digitaal

Bouwbewust digitaal

BouwBewust Digitaal is een perfect voorbeeld van slim samenwerken. BMN biedt met BouwBewust Digitaal verschillende digitale oplossingen om administratieve handelingen voor jou te vereenvoudigen.

Meer over digitaal  

Samen aanbesteden

Bouwgoed samen aanbesteden

Speciaal voor onze klanten is het BouwBewust Samen Aanbesteden visiedocument ontwikkeld. Hierbij bieden wij een helpende hand bij aanbestedingen als duurzaamheid en omgevingsbewust bouwen van belang is.

Meer over samen aanbesteden  

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.