Nieuws

Via deze nieuwspagina delen wij graag ons nieuws. Dit kan gaan over één van onze vestigingen, BMN activiteiten, beurzen, evenementen of over (nieuwe) producten. Ook volgen wij alle trends en ontwikkelingen in de bouw die wij graag met jouw delen. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Meld je dan aan voor de BMN nieuwsbrief of onze BMN krant.

Verbouwing Proshops BMN

Datum: 19-10-2017

In de laatste weken van het jaar gaan wij een aantal van onze BMN vestigingen restylen. Deze vestigingen bouwen we volledig om naar onze nieuwe huisstijl en daarnaast krijgen ze een completer assortiment bouwmaterialen, hout en gereedschap. Zo kunnen wij u als klant nog beter bedienen. Kortom; voor elke klus kunt u bij ons terecht.

Lees meer

Openingsfeest BMN Weert na verbouwing

Datum: 20-09-2017

Na een grootschalige verbouwing opent BMN Bouwmaterialen in Weert donderdag 5 oktober officieel haar vernieuwde vestiging in geheel nieuwe BMN-stijl. Vanaf 16.00 uur start het openingsfeest van BMN Weert.

Lees meer

Eerste paal geslagen vestiging BMN Appingedam

Datum: 08-09-2017

Gistermiddag, donderdag 7 september 2017 was het dan zover, de eerste paal van de vestiging BMN Appingedam werd geslagen.

Lees meer

Wij zijn op zoek naar jou! BMN zoekt aankomend verkooptalent

Datum: 14-08-2017

BMN zoekt aankomend verkooptalent voor op onze vestigingen in Nederland. Ook voor andere functies zoeken wij nog versterking, bekijk snel onze oproep.

Lees meer

Gewijzigde openingstijden bouwvak 2017

Datum: 18-07-2017

Tijdens de bouwvak hanteren enkele vestigingen gewijzigde openingstijden, daarnaast zijn een aantal vestigingen gedurende een bepaalde periode gesloten. Wij raden u aan om vooraf onze openingstijden te raadplegen zodat u niet voor verrassingen te staan.

Lees meer

BiggerBag landelijk verkrijgbaar

Datum: 29-06-2017

Na een succesvolle pilotfase is de BiggerBag vanaf 1 september verkrijgbaar bij alle BMN vestigingen. De inzamelzak voor bouw- en sloopafval is drie keer groter dan de standaard bigbag en wordt als klein pakket verkocht. Het is een eenvoudige oplossing voor afval op kleine bouwlocaties of kleinschalige renovatieklussen.

Lees meer

BMN Bouwmaterialen Delfzijl nieuwe bewoner op bedrijvenpark Fivelpoort Appingedam

Datum: 15-06-2017

BMN Delfzijl gaat verhuizen naar Appingedam. Vandaag, donderdag 15 juni om 11.00 uur is het officieel. Op Fivelpoort, nabij de Eemsdelta Expo, ondertekenen BMN Bouwmaterialen, Bouwbedrijf Kooi Appingedam en Groningen Seaports de contractovereenkomst voor het nieuw te bouwen pand.

Lees meer

Skantrae cash back actie mei 2017

Datum: 01-05-2017

Skantrae:
Verdubbel je korting! Nu tot €150,- retour op een Skantrae voordeur inclusief Skantrae hang- en sluitwerkpakket:

  • Bij aankoop van een Skantrae voordeur: €75,- retour
  • Bij aankoop van een Skantrae voordeur inclusief Skantrae hang- en sluitwerkpakket: €150,- retour

Lees meer

Nieuwe functionaliteiten BMN webshop

Datum: 11-04-2017

Om je als klant de beste service te (blijven) bieden zijn we de afgelopen tijd druk bezig geweest om nieuwe functionaliteiten voor onze website te ontwikkelen. Hierbij leggen we graag uit van welke verbeteringen en nieuwe functionaliteiten iedereen vanaf heden gebruik kan maken. Uiteraard blijven we ook de komende tijd, mede aan de hand van tips van bezoekers, de website verder verbeteren en uitbreiden.

Lees meer

Ervaar de MAXimale race ervaring bij BMN

Datum: 07-04-2017

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om Max Verstappen te zijn? Dat kan met BMN! In april en mei kan je bij 11 BMN vestigingen racen in een echte Weber Beamix racestimulator. Waan je hiermee op het Belgische F1 Spa-Francorchamps circuit.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.