Nieuws

Via deze nieuwspagina delen wij graag ons nieuws. Dit kan gaan over één van onze vestigingen, BMN activiteiten, beurzen, evenementen of over (nieuwe) producten. Ook volgen wij alle trends en ontwikkelingen in de bouw die wij graag met jouw delen. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Meld je dan aan voor de BMN nieuwsbrief of onze BMN krant.

BMN Bouwmaterialen Delfzijl nieuwe bewoner op bedrijvenpark Fivelpoort Appingedam

Datum: 15-06-2017

BMN Delfzijl gaat verhuizen naar Appingedam. Vandaag, donderdag 15 juni om 11.00 uur is het officieel. Op Fivelpoort, nabij de Eemsdelta Expo, ondertekenen BMN Bouwmaterialen, Bouwbedrijf Kooi Appingedam en Groningen Seaports de contractovereenkomst voor het nieuw te bouwen pand.

Lees meer

Skantrae cash back actie mei 2017

Datum: 01-05-2017

Skantrae:
Verdubbel je korting! Nu tot €150,- retour op een Skantrae voordeur inclusief Skantrae hang- en sluitwerkpakket:

  • Bij aankoop van een Skantrae voordeur: €75,- retour
  • Bij aankoop van een Skantrae voordeur inclusief Skantrae hang- en sluitwerkpakket: €150,- retour

Lees meer

Nieuwe functionaliteiten BMN webshop

Datum: 11-04-2017

Om je als klant de beste service te (blijven) bieden zijn we de afgelopen tijd druk bezig geweest om nieuwe functionaliteiten voor onze website te ontwikkelen. Hierbij leggen we graag uit van welke verbeteringen en nieuwe functionaliteiten iedereen vanaf heden gebruik kan maken. Uiteraard blijven we ook de komende tijd, mede aan de hand van tips van bezoekers, de website verder verbeteren en uitbreiden.

Lees meer

Ervaar de MAXimale race ervaring bij BMN

Datum: 07-04-2017

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om Max Verstappen te zijn? Dat kan met BMN! In april en mei kan je bij 11 BMN vestigingen racen in een echte Weber Beamix racestimulator. Waan je hiermee op het Belgische F1 Spa-Francorchamps circuit.

Lees meer

Aankondiging prijsverhoging staalprofielen

Datum: 13-03-2017

Op dit moment zijn er allerlei ontwikkelingen op de internationale staalmarkt, zoals mondiale prijsstijgingen van grondstoffen, maar ook een dreigende importheffingen op verzinkt staal uit China. Dit zorgt ervoor dat wij als leverancier worden geconfronteerd met  een prijsverhoging van circa 12% à 15%. Helaas zijn we genoodzaakt om deze aangekondigde prijsverhoging te gaan doorberekenen in onze verkoopprijzen.

Lees meer

Wijck’s Afbouwmaterialen gaat verder als BMN | Wijcks!

Datum: 15-02-2017

Sinds een aantal jaar hoort Wijck’s Afbouwmaterialen bij de BMN Bouwmaterialen-groep. Nu is het tijd om als één bedrijf en één identiteit de markt te betreden. Vanaf 6 maart is het dan ook zover en prijkt op alle gevels het BMN | Wijcks logo.

Lees meer

Dakea truck houdt halt bij BMN

Datum: 17-01-2017

De Dakea truck houdt vanaf januari 2017 halt bij verschillende BMN vestigingen en toont een bijzondere highlight. Het is een vermakelijke en overweldigende manier waar je alles over Dakea dakramen te weten komt. 

Lees meer

Gewijzigde openingstijden

Datum: 16-12-2016

Gedurende de komende periode zijn onze vestigingen beperkt geopend. Bekijk de aangepaste openingstijden van onze vestigingen.

Lees meer

Introductie BiggerBag

Datum: 19-10-2016

BMN Bouwmaterialen introduceert in samenwerking met SUEZ de BiggerBag. Dit is een inzamelzak voor bouw- en sloopafval die drie keer groter is dan de standaard bigbag. De BiggerBag is een eenvoudige en flexibele oplossing voor afval op kleinere bouwlocaties en bij verbouwingen in en rond het huis. De BiggerBag is complact en wordt als klein pakket verkocht.

Lees meer

Inschrijving praktijkgerichte vervolgtraining dakrenovatie gestart

Datum: 23-09-2016

Jaaa… Het is zover! We starten met een praktijkgerichte vervolgtraining over dakrenovatie. Aan de hand van dakopstellingen worden er details getoond. Hoe werkt het materiaal? Hoe voelt het? En hoe pas je het toe in de praktijk. Lees verder voor data en om je in te schrijven.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.