Over ons

BMN Bouwmaterialen is sinds eind 2015 de naam voor alle vestigingen van de voormalig CRH Bouwmaterialengroep. Destijds zijn de merknamen Stoel Van Klaveren, BBN, De Boo, Van Neerbos, BMN, NVB Ubbens, Bakker Nijboer, Erven Feenstra, Timo.nl en Van Buren samen verder gegaan onder de naam BMN Bouwmaterialen. Naast de bijna 80 BMN Bouwmaterialen vestigingen behoren ook BMN Wijcks en Kooy baksteencentrum  tot de BMN-groep.

Prolabels

Naast een breed assortiment A-merken biedt BMN Bouwmaterialen Prolabels (eigen huismerk producten) aan welke exclusief te verkrijgen zijn bij een BMN vestiging én op bmn.nl, lees meer over onze Prolabels:

Procasa
Het merk Procasa staat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding materialen op het gebied van betaalbaar wonen. In basis bestaat Procasa uit een uitgebreid assortiment wand- en vloertegels.

CEBO
De producten van CEBO vormen het bindmiddel van jouw meesterwerk. Het zijn letterlijk bouwstenen voor professionele bouwers. CEBO biedt cementen, mortels, lijmen, zand, tegelplaten en kantplanken aan.

ProOne
ProOne producten (verf, menie, handzagen en purschuim) zijn speciaal ontwikkeld voor de professional en staan voor topkwaliteit met de garantie van een scherpe prijs. 

Kloosterwaard
Kloosterwaard bakstenen worden gemaakt van duurzaam gewonnen klei. Dankzij de korte afstand tussen fabriek en bouwplaats is er weinig CO2-uitstoot aan transportkilometers en is iedere bestelling snel leverbaar.

Isodun
Isodun is een nieuw type isolatiemateriaal dat bestaat uit een kern van samengeperste microglasvezels. Isodun realiseert met slechts 20 mm dikte een extreem hoge isolatiewaarde van R=4,76.

StucGoed 
Klanten profiteren met onze StucGoed formule van professionele stucadoorsmaterialen, trainingen, demodagen en extra bereik d.m.v. een eigen webpagina.

Cerah
Cerah hout en plaatmateriaal is gemaakt van populieren multiplex uit speciaal aangelegde plantages. Het hout is formaldehyde-vrij geproduceerd, PEFC-gecertificeerd en heeft een CARB keurmerk.

Diensten en formules

Met verschillende diensten en formules profiteren onze klanten van extra voordelen:

BMN | BouwBewust 
Met het duurzaamheidsprogramma BMN | BouwBewust bieden wij duurzame materialen, diverse logistieke mogelijkheden, afvalretour, en een online rekentool. 

BMN | Connect
BMN Connect is een uniek totaalpakket voor duurzaam en efficiënt (ver)bouwen, speciaal ontwikkeld voor woningcorporaties.

Marktleider

Met bijna 80 vestigingen is BMN Bouwmaterialen marktleider in Nederland. Vanuit de vier beloftes: beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies leveren wij dagelijks producten en diensten aan bouwprofessionals in de woning- en utiliteitsbouw. Onze activiteiten zijn afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het just-in-time leveren van de producten. Dat maakt BMN dé partner voor nieuwbouw en renovatieprojecten, van enkelstuks tot grootschalig.

BMN Bouwmaterialen is onderdeel van de CRH Group. Een internationale, beursgenoteerde multinational met vestigingen in 36 landen. Voor onze klanten betekent dit dat BMN een financieel betrouwbare partner in de bouw is.

Landelijke dekking

Met bijna 80 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging in de buurt waar je snel materialen kunt afhalen, vakkundig advies kunt vragen en trainingen & workshops kunt volgen. Wij geloven in samenwerken. Samen succesvol zijn. Het vormt de basis voor alles waar de bouw momenteel mee bezig is. Met elkaar de kwaliteit van bouwen vergroten. 

Gewoon door ons werk uitmuntend te doen. Dat vraagt om open en transparant kennis met elkaar te delen. Het vraagt om oprechte betrokkenheid. Het vraagt om werken met partijen waarmee je dat voorheen niet deed. Het vraagt om adequaat handelen om onze klanten echt te kunnen helpen succesvol te zijn en blijven. Het vraagt om een leverancier die dicht bij haar klanten en de lokale markten staat. Die leverancier, dat is BMN.

BMN wil de beste bouwmaterialenhandel in Nederland zijn. Dit bereiken wij met 4 krachtige beloftes: beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Om deze beloftes uitstekend uit te voeren, bellen wij elke dag klanten om te vragen of ze tevreden zijn met BMN en wat er beter kan. Op deze manier leren wij van onze klanten en kunnen wij onze beloftes blijven waarmaken. 

Klant worden bij BMN  

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.