Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Neem contact op met de vestiging.

Maart 2023

Een nieuwe maand betekent weer een nieuwe actiekrant met een hoop goede (zonnige) acties! De meteorologische lente is begonnen en veel mensen hebben zin om klussen aan te laten pakken die in de winter zijn blijven liggen. 

Goed nieuws, want in deze actiekrant vind je een grote lading aan Makita aanbiedingen. Wil je al een tijdje een invalcirkelzaag aanschaffen? Nu is het moment! Naast de acties, kun je ook de trainingsdata van de Greenworks academy vinden en zetten we uiteraard weer een aantal leveranciers in het zonnetje. Laat die lente maar komen! Deze acties zijn geldig t/m 2 april. Werkze!

Bekijk snel

Nieuws & blogs

 

Altijd en overal als eerste op de hoogte van het laatste nieuws van BMN? Schrijf je dan nu in voor de BMN nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt drie keer per maand met nieuws vanuit de branche, productnieuws en natuurlijk krakende acties!

Na het inschrijven ontvang je direct een e-mail dat de inschrijving gelukt is. Om onze e-mails nog relevanter te maken vragen wij je om je profiel aan te vullen. Zo krijg je alleen aanbiedingen, nieuws en tips toegestuurd die voor jou interessant zijn.

 

Meer van BMN