Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Neem contact op met de vestiging.
Actiekrant juniActiekrant juni

BMN zorgt voor verlichting!

De dagen worden misschien wel korter, maar je agenda wordt er niet minder vol door! Zo in het begin van het najaar kun je wel wat verlichting gebruiken. Laten we deze voor je hebben! Met heel veel acties, bijvoorbeeld. Deze maand zetten we namelijk de béste ProOne-lampen in de spotlight! Kwalitatieve lampen tegen een spotprijs. Wie wil dat nou niet? 

Maar we denken ook graag met je mee om je werk lichter te maken. Nu we steeds meer naar binnen werken, vertellen we je graag alles over de juiste afwerking. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden in isolatie, of de variaties die wij hebben op het gebied van tegels. Maar ook denken we met je mee als het gaat om het recyclen van oude materialen en logistiek in de binnenstad. Uitdagingen? Die gaan wij niet uit de weg. Jij toch ook niet? Hieronder vind je het laatste nieuws. Let op: acties zijn geldig t/m 30 oktober. Werkze!

Bekijk snel

Nieuws & blogs

 

Altijd en overal als eerste op de hoogte van het laatste nieuws van BMN? Schrijf je dan nu in voor de BMN nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt drie keer per maand met nieuws vanuit de branche, productnieuws en natuurlijk krakende acties!

Meld jezelf aan met je e-mailadres!

Je ontvangt een bevestiging per mail. Uitschrijven kan op elk gewenst moment.static.newsletter

Na het inschrijven ontvang je direct een e-mail dat de inschrijving gelukt is. Om onze e-mails nog relevanter te maken vragen wij je om je profiel aan te vullen. Zo krijg je alleen aanbiedingen, nieuws en tips toegestuurd die voor jou interessant zijn.