Isolatie

758 producten in Isolatie

Een woning verliest veel warmte via de gevel, vloer en het dak. Het is dus belangrijk om een pand goed te isoleren, om in de winter de warmte binnen te houden en in de zomer buiten. Daarnaast bespaart je klant op de energiekosten, stijgt de woning in waarde, wordt het geluid gedempt en is het milieuvriendelijk. Het isoleren van de woning is dus een slimme investering voor je klant. Pas daarom altijd dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en binnenwandisolatie toe.

In het assortiment van BMN Bouwmaterialen vind je glaswol, steenwol en diverse harde isolatieplaten die voldoen aan de eisen van het bouwbesluit. Het hangt uiteindelijk van de klus af welke isolatie je het beste kan gebruiken. Zo gebruik je bijvoorbeeld steenwol als isolatie aan de binnenzijde van een hellend dak, XPS-platen voor het isoleren van vloeren en de hardschuim platen PIR voor de isolatie van de spouwmuur.

Met behulp van de RC-rekentool van Knauf, Kingspan of Isobouw bereken je snel en eenvoudig welke isolatiedikte je daadwerkelijk nodig hebt voor het behalen van de juiste warmteweerstand van de constructie (RC). Nu weet je tenminste zeker dat de woning van je klant de juiste RC-waarde krijgt. Na het isoleren van het dak en muren moet je deze natuurlijk nog wel netjes afwerken. Gipsplaten zijn hiervoor een uitkomst, en deze kan je op hun beurt afwerken met spachtelputz. Na het isoleren van de vloer kan je deze voorzien van een cementdeklaag om de vloer daarna te kunnen voorzien van tegels, laminaat of een gietvloer.

Isolatie  Doen we. 

Lees meer Sluiten

Uw productvergelijking (0)
Naar vergelijking