Flexibele logistiek

Met onze slimme logistiek zorgt BMN voor zo min mogelijk kilometers, zijn de chauffeurs getraind in ‘Het Nieuwe Rijden’ en voldoet het moderne wagenpark aan de meest actuele milieunormen. Daarom mogen wij het Lean & Green logo voeren. Naast slimme logistiek zijn wij sterk in binnenstedelijke bouwprojecten en Just-in-Time leveren.

Dagelijks rijden er ruim honderd BMN vrachtwagens naar grote en kleine bouwlocaties in Nederland. Alle wagens bereiken dankzij een hydraulische laad- en loskraan of kooi aap praktisch elke bouwlocatie, zelfs in binnensteden waar een vrachtwagen de bouwplaats moeilijk kan bereiken. In overleg bieden wij je ontzorgende logistieke oplossingen. Denk hierbij aan containerverhuur, inzet van sjouwploegen, speciaal kraanwerk of het retour nemen van afval in de speciale BouwBewust Box.

Voor het transport naar de bouw maken we gebruik van diverse soorten voertuigen:

Trekker met oplegger
Bakwagen
Dichte wagen met kooiaap
Open wagen met kraan
Wagens met een lange kraan voor levering op hoogte (deze zijn op afroep)

Onze kracht:

Modern wagenpark, Euro 5 norm.
Verticaal lossen tot 32 meter hoog
Laad-loskranen en meeneemheftrucks.
Containers voor tijdelijke opslag.
BouwBewust Box voor afvalretour.

 

Meer over BouwBewust  

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.