Registreren

Bent u reeds klant bij BMN | Bouwmaterialen?
Via onderstaand formulier kunt u een webshopaccount aanvragen. Binnen 1-3 werkdagen ontvangt u een reactie per e-mail. Met een webshopaccount kunt u uw eigen prijzen inzien, S@les in de Bouw bestanden aanvragen en bestellingen plaatsen. 

Nog geen klant bij BMN | Bouwmaterialen?
Om toegang te verkrijgen tot onze webshop dient u (zakelijke) klant te worden bij één van onze vestigingen. Via onderstaand formulier kunt u een klantnummer aanvragen. Na aanvragen neemt één van onze vestigingen contact met u op om uw aanvraag in behandeling te nemen. U kunt er ook voor kiezen om direct langs te gaan bij één van onze vestigingen om daar klant te worden, neemt u a.u.b. een kopie KvK-inschrijving en uw ID mee.

Bent u particulier?
BMN is een bouwmaterialen groothandel. Wij helpen particuliere klanten graag verder op locatie bij één van onze vestigingen. Particuliere klanten kunnen geen gebruik maken van de webshop. Bij onze vestiging kunt u materialen bestellen of afhalen (indien de materialen bij deze vestiging voorradig zijn).

Aanvraagformulier

    Contante en BMN Oost klantnummers kunnen helaas (nog) geen account aanvragen.

  • Vul a.u.b. uw voor- en achternaam in.

    Hier ontvangt u, na activatie door ons, uw inloggegevens op.

* Noodzakelijke velden

 Heeft u reeds een webshopaccount? U kunt hier inloggen

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.