Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Neem contact op met de vestiging.

BMN Connect

BMN Connect is binnen BMN gestart als specialisme dat zich volledig richt op de vastgoedsector. Dagelijks spelen wij in op de groeiende behoefte van onze vastgoedklanten aan hulp en advies, bij het realiseren van efficiëntere werkprocessen en slimme, kostenbesparende oplossingen.

Dit doen wij met aandacht voor duurzaam en circulair bouwen. Zowel in producten als in (digitale) diensten. Wij bieden vastgoedbeheer met kwaliteit, gemak en extra perspectief. De doelgroep verandert voortdurend, de vraag verandert mee. BMN Connect verbindt corporaties met gespecialiseerde partners om samen oplossingen te creëren.


Vertrouwd adviseur

Woningcorporaties hebben een maatschappelijke missie: betaalbare woningen aanbieden voor mensen met een lager inkomen. BMN Connect helpt zo efficiënt en snel mogelijk bouwen en renoveren. BMN Connect biedt een totaalpakket met advies en mogelijkheden voor duurzaam en efficiënt (ver)bouwen, speciaal ontwikkeld voor woningcorporaties en vastgoedbeleggers.

In samenwerking met onze andere specialisten bij BMN helpen wij onze klanten met:

  • Optimale en duurzame materiaalkeuzes door het aanbieden van aantrekkelijke woonklaarpakketten en een compleet keukenpakket
  • Een gestroomlijnd bestelproces met behulp van de Connect app
  • Efficiëntie door magazijnruimte, werkplaats en showrooms beschikbaar te stellen
  • Slimme logistiek om CO2-uitstoot en overlast voor omwonenden terug te dringen
  • Tijdwinst door just-in-time leveringen
    Een netwerk van betrouwbare partners

BMN Connect app

De BMN Connect app is speciaal ontwikkeld voor het opnemen van renovatie- en mutatiewoningen. Voor het gemakkelijk en snel bestellen van de gewenste artikelen uit de standaard assortimentspakketten van de opdrachtgever. Van kleine reparatie tot groot onderhoud: deze innovatie biedt waardevolle inzichten, kostenbeheersing en tijdwinst.

De app in de praktijk
Stel je eens voor, je bent uitvoerder en neemt een tegelklus op. In de woning open je de app op telefoon of tablet, die met GPS zelf het adres herkent. Je voert alleen het aantal vierkante meters in en selecteert de gewenste tegel. De app berekent automatisch de rest: de benodigde hoeveelheid tegels, maar ook lijm, voegsel, kit én de totaalprijs. Klik op ‘bestellen’ en voilà: de uitvoerende persoon wordt ingeseind en BMN bestelt de materialen. In enkele minuten geregeld.

Efficiëntie in het kwadraat
Voor elke ruimte van elke woning kun je (ter plekke) gemaakte foto’s, video’s en opmerkingen aan de bestellingen toevoegen. Zo bouw je makkelijk een bestelhistorie op. Gezamenlijk gebruik, betekent efficiëntie in het kwadraat. Zowel opdrachtgever als co-maker bespaart hiermee tijd en kosten. Processen, bestellingen, materiaalgebruik: alles wordt geoptimaliseerd.


Samen op weg naar succes

Elke corporatie heeft andere werkwijzen, woningen en opgaven. Daarom zijn er legio mogelijkheden. Onze enthousiaste specialisten denken mee, ondersteunen co-makers en steken de handen uit de mouwen op locatie. Profiteer van maatwerkoplossingen voor al je (ver)bouwwerkzaamheden – groot en klein, incidenteel en structureel. Zo kies je voor kwaliteit, gemak, tevreden huurders én extra financiële ruimte om je maatschappelijke taak te blijven vervullen.

Meer informatie? Vrijblijvend adviesgesprek? Gratis demo aanvragen? Mail ons: connect@bmn.nl of neem een kijkje op:

Bekijk ook onze andere digitale diensten: