Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Neem contact op met de vestiging.

Klant worden bij BMN

De bouwprofessional kan bij ons terecht voor een grote diversiteit aan producten en diensten. Onze activiteiten zijn afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het just-in-time leveren van de producten. Dat maakt BMN dé partner voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Heb je nog geen eigen klantnummer bij BMN Bouwmaterialen?

Met een eigen klantnummer kun je gebruik maken van onze webshop en heb je de mogelijkheid om op rekening te kopen. Via onderstaande registratie kun je een klantnummer aanvragen bij een van onze vestigingen. Je kan er ook voor kiezen om jezelf in te schrijven bij één van onze vestigingen, neem hiervoor een geldig ID-bewijs mee. In onze vestigingen kun je, ook zonder klantnummer, materialen bestellen of afhalen (indien de materialen bij deze vestiging voorradig zijn). Indien je reeds in het bezit bent van een eigen klantnummer dan kan je hier een Mijn BMN account aanvragen.

Ben je een particuliere klant?

BMN is een bouwmaterialen groothandel. Wij helpen particuliere klanten graag verder bij één van onze vestigingen. Particuliere klanten kunnen geen gebruik maken van de webshop. Bij onze vestigingen kun je, ook zonder klantnummer, materialen bestellen of afhalen (indien de materialen bij deze vestiging voorradig zijn).

Onze beloftes
Beste service
Juiste voorraad
Flexibele Logistiek
Vakkundig advies
Landelijke dekking

Privacy beleid

Klantnummer aanvragen

Geen KvK-nummer? We helpen je graag verder bij een van onze vestigingen

Standaard neemt de dichtstbijzijnde BMN vestiging de aanvraag in behandeling. Met een klantcode kun je terecht bij al onze vestigingen én onze webshop.

Vul hier je documentnummer of rijbewijsnummer in. Wij dienen, ter voorkoming van fraude, je identiteit vast te stellen a.d.h.v. een legitimatiebewijs. We respecteren je privacy.

Indien automatische incasso: aanvrager verleent tot wederopzegging aan BMN Bouwmaterialen BV een doorlopende machtiging voor het incasseren van geleverde goederen en diensten conform de verstuurde facturen. De incassotermijn bedraagt 8 dagen. Incassant ID: NL97ZZZ010138880000

jouw productvergelijking (0)
Naar vergelijking