Uw bedrijfsaccount is geblokkeerd en u kunt geen bestellingen plaatsen.

Klant worden bij BMN

De bouwprofessional kan bij ons terecht voor een grote diversiteit aan producten en diensten. Onze activiteiten zijn afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het just-in-time leveren van de producten. Dat maakt BMN dé partner voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Heb je nog geen eigen klantcode bij BMN Bouwmaterialen?

Via onderstaande registratie kun je een klantnummer aanvragen. Je kan er ook voor kiezen om direct langs te gaan bij één van onze vestigingen, neemt hiervoor een kopie KvK-inschrijving en een geldig ID mee. Indien je reeds in het bezit bent van een eigen klantcode, vraag dan hier een webshopaccount aan.

Ben je een particuliere klant?

BMN is een bouwmaterialen groothandel. Wij helpen particuliere klanten graag verder bij één van onze vestigingen. Particuliere klanten kunnen geen gebruik maken van de webshop. Bij onze vestiging kun je materialen bestellen of afhalen (indien de materialen bij deze vestiging voorradig zijn).

Onze beloftes
Beste service
Juiste voorraad
Flexibele Logistiek
Vakkundig advies
Landelijke dekking

Privacy beleid

Registreren

Heb je een ondernemingsnummer in België? Ga dan naar BMB Bouwmaterialen

Met uw eigen klantcode kunt u terecht bij al onze vestigingen én onze webshop.

Indien automatische incasso: aanvrager verleent tot wederopzegging aan BMN Bouwmaterialen BV een doorlopende machtiging voor het incasseren van geleverde goederen en diensten conform de verstuurde facturen. De incassotermijn bedraagt 8 dagen. Incassant ID: NL97ZZZ010138880000

Uw productvergelijking (0)
Naar vergelijking