Rekentools

Rekentools zijn handige hulpmiddelen in de bouw. Hieronder staat een overzicht van rekentools die bij de berekening van jouw bouwproject van toepassing kunnen zijn. Staat de tool die je zoekt er niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wellicht kunnen wij jou helpen bij het maken van de gewenste berekening.

Rockwool rekenhulp

Rockwool rekenhulp

De Rockwool Rekenhulp is een gratis online programma voor het maken van thermische berekeningen van de gebouwschil.

Naar Rockwool rekenhulp  

Monier dakdesigner

Monier dakdesigner

Met de Monier dakdesigner heet u alle mogelijkheden om uw eigen dak te ontwerpen. Kies het soort dakpan, het model, de afwerking en de kleur.

Naar de Monier dakdesigner  

Velux dakhelling berekenen

Dakhelling meten

Met behulp van de dakhelling berekentool van Velux bereken je online of via een app de dakhelling. Hiermee zorg je voor een goede aansluiting van het Velux dakraam.

Naar Velux dakhelling meettool  

Velux Daylight Visualizer

Velux daylight visualizer

De Velux Daylight Visualizer is een hulpmiddel voor daglicht ontwerp en analyse. Het is bedoeld ter bevordering van het gebruik van daglicht in gebouwen.

Naar Velux Dalight Visualizer  

Coba verbruikscalculator

Coba verbruikscalculator

Met de Coba verbruikscalculator bereken je precies wat je nodig hebt. In de tool geef je aan welke Coba lijm je gebruikt, het te betegelen oppervlakte en de lijmkam.

Naar Coba verbruikscalculator  

Ytong rekenliniaal

Ytong rekenliniaal

De Ytong rekenliniaal berekent precies de juiste hoeveelheid blokken en benodigde lijm voor je project. Er wordt weergegeven hoeveel het totaal weegt en hoe het is verpakt.

Naar Ytong rekenliniaal  

BouwBewust Rekentool

Bouwbewust rekentool

Deze rekentool berekent voor diverse woningtypes wat de beste isolatiemaatregelen zijn. De tool adviseert over materialen, verbouwingskosten en geschatte besparing energiekosten.

Naar BouwBewust | Rekentool  

Isover Termical

Isover termical

De Isover Termical berekent eenvoudig thermische isolatieberekeningen voor spouwmuren, vliesgevels, gevel sluitende elementen, voorzetwanden en hellende daken.


Naar Isover Termical  

Mosa Mix Calculator

Mosa Mix

De Mosa Mix Calculator bepaalt eenvoudig de hoeveelheid te bestellen Mosa Mix en Mosaics stroken. Vul het aantal meters, patroon en de kleur in en bereken hoeveel tegels er nodig zijn.

Naar Mosa Mix Calculator  

Knauf Prestatiewijzer

Knauf Prestatiewijzer

U selecteert een specifiek Knauf systeem en u krijgt een overzicht met de betreffende producten, documentatie, en de gegarandeerde prestaties. Andersom kunt u ook specifieke prestaties invoeren die vereist zijn bij uw project.

Naar Knauf Prestatiewijzer  

Rc calculatoren

Rc calculatoren

Met de Rc calculatoren van Knauf, Kingspan en Isobouw bereken je eenvoudig de Rc waarde van verschillende constructies (spouw/gevel/dak/wand).

Naar de Knauf Rc calculator  
Naar de Isobouw Rc rekentool  
Naar de Kingspan Rc rekenmodule  

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.